ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 7,3% του τζίρου στο λιανεμπόριο

Ημερομηνία:

Σε ανοδική τροχιά ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Δεκέμβριο, αν και οι όγκοι εμφάνισαν οριακές μεταβολές.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η εξέλιξη για τους Δείκτες Κύκλου Εργασιών και Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, με έτος βάσης 2015=100,0 και μήνα αναφοράς τον Δεκέμβριο 2023, σύμφωνα με στοιχεία προσωρινά και διορθωμένα ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών τυπικού μήνα ίσης χρονικής διάρκειας, έχει ως εξής:

– Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 7,3% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023 αύξηση 12,8%.

– Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 0,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023 αύξηση 12,7%.

– Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023 παρουσίασε αύξηση 3,6%.

– Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023, παρουσίασε αύξηση 3,1%.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Cléopâtre Thomas με sexy κόκκινο φόρεμα και μπικίνι στις διακοπές της στην Μύκονο

Η Viral Γαλλίδα Cléopâtre Thomas με sexy κόκκινο φόρεμα...

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Τα ‘βαλε με την Ιερά Σύνοδο και μιλά για “προδοσία”

Την έντονη αντίδρασή του απέναντι στην ηγεσία της Εκκλησίας...

Η Κόνι Μεταξά σε φωτογράφηση με μαύρο ολόσωμο μαγιό σε πισίνα ξενοδοχείου της Κρήτης

Η Κόνι Μεταξά σε φωτογράφηση με μαύρο ολόσωμο μαγιό...

Η Sydney Sweeney γυμνή για το Novig

Η Sydney Sweeney γυμνή για το Novig