Εμανουέλ Μακρόν: Του πέταξαν αυγό στην Λιόν – Συνελήφθη ένα άτομο

    Ημερομηνία:

    Στόχος επίθεσης έγινε για μία ακόμη φορά ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατά στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Εστίασης και Φιλοξενίας (Sirha) στη Λυών.

    Ένα άτομο του πέταξε ένα αντικείμενο, που έμοιαζε με αυγό, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ομάδα ασφαλείας του. Όπως φαίνεται και από τα σχετικά πλάνα, ο Μακρόν κινείται μέσα στο πλήθος όταν, ξαφνικά, δέχεται το αντικείμενο στον λαιμό.

    «Αν έχει κάτι να μου πει, ας έρθει», είπε ο αρχηγός του κράτους και ζήτησε να του φέρουν τον δράστη.

    «Κατά το ταξίδι του στη Λυών, ο Εμανουέλ Μακρόν έγινε θύμα επίθεσης με αυγό. Νεαρός έχει συλληφθεί από τις Αρχές ασφαλείας» αναφέρεται σε tweet Γάλλου δημοσιογράφου, ο οποίος δημοσιεύει και βίντεο από της στιγμή της επίθεσης.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όταν ο Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς: Οι 5 που θα χάσουν τους τίτλους τους

    Αποφασισμένος να κάνει αλλαγές όταν ανέβει στον θρόνο της...

    ΑΚΡΙΒΕΙΑ: Τα φασόλια γίγαντες πωλούνται… όσο το μοσχάρι

    Για τις τιμές των αγροδιατροφικών προϊόντων και συγκεκριμένα των οσπρίων αλλά...

    Γάλα αρακά: Τι προσφέρει και πώς να το φτιάξεις

    Για όσους απέχουν από τα ζωικά προϊόντα, το γάλα...

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...