Έμεινε μόνο με τις υποσχέσεις ο Μάρκος Σεφερλής

    Ημερομηνία:

    Του την έφερε ο Σκάι; Χωρίς το «Ορκιστείτε, παρακαλώ» θα πορευτεί ο Μάρκος Σεφερλής στον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου και αυτό, όπως και να το κάνουμε, έχει φέρει μια σχετική δυσαρέσκεια στον δημοφιλή ηθοποιό.

    markos seferlis11103

    Με μια εκπομπή και χωρίς τη σειρά που είχε συμφωνήσει να κάνει, μένει ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς η αναβίωση του «Ορκιστείτε, παρακαλώ» μπαίνει στον πάγο. Τα γυρίσματα ήταν να αρχίσουν τον Μάρτιο, με την προβολή του να μετατίθεται το φθινόπωρο. Τα σχέδια φαίνεται πως άλλαξαν άρδην λόγω της γενικότερης αλλαγής προσανατολισμού προς την ενημέρωση την οποία θα επιχειρήσει να κάνει το κανάλι από του χρόνου.

    seferlis10113
    Μάρκος Σεφερλής

    Το δέλεαρ για να συμφωνήσει ο Μάρκος με τον Σκάι ήταν η δημιουργία μιας εκπομπής και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των θεατρικών του έργων. Πράγματι, ο Μάρκος βρέθηκε με το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», τα δικαιώματα των θεατρικών του έργων αποκτήθηκαν από το κανάλι, αλλά η αναβίωση του περίφημου «Ορκιστείτε, παρακαλώ» της ΕΡΤ ουδέποτε πήρε σάρκα και οστά. Ο Σκάι, βλέποντας στο α’ μέρος της σεζόν το βατερλό των «Πανθέων», αποφάσισε να βάλει φρένο στη μυθοπλασία, καθώς καμία σειρά δεν φτουράει στο πρόγραμμά του σε τηλεθέαση.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλέξανδρος Τσουβέλας: Ιερείς έκαναν μήνυση στον γνωστό κωμικό για ύβρεις σε παράστασή του

    Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, καθώς ιερείς αποφάσισαν...

    Δείτε φωτό: Η Αχαϊα είπε το στερνό αντίο στον Αρη Τηλιγάδη

    Ήταν όλοι εκεί: Συνεργάτες, φίλοι, συμπολίτες έσπευσαν στην Παναγία...

    Τραγωδία στην Εγλυκάδα – Νεκρός 21χρονος μπροστά στον υπολογιστή του

    Θρήνο στην Εγλυκάδα Πατρών, προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος 21χρονου...