«Εμείς» με την Ίνα Ταράντου – Πρεμιέρα 29 Αυγούστου

    Ημερομηνία:

    Από τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου και καθημερινά στο νέο πρόγραμμα του OPEN  ξεκινά ένα ταξίδι διαφορετικό, συναρπαστικό και αισιόδοξο. Ένα ταξίδι από αυτά που ονειρευόμαστε, σε τόπους αγαπημένους, σε εμπειρίες, σε γεύσεις, σε φρέσκες προτάσεις και όμορφες ιστορίες.

    Η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου ανοίγει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις.

    Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου.

    Η ελληνικότητα, η εντοπιότητα, ο καθημερινός άνθρωπος αλλά και αγαπημένα πρόσωπα που θαυμάζουμε, έρχονται σε πρώτο πλάνο με ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν, συγκινούν, διδάσκουν και τελικά εμπνέουν, είτε με παρουσία στο πλατό της εκπομπής, είτε με συνδέσεις.

    GLEARNET

    «Γευόμαστε» όλη την Ελλάδα μέσα στο studio -και όχι μόνο- αναδεικνύοντας τα υπέροχα προϊόντα της κουζίνας μας με συνταγές που όλοι θα λατρέψουμε.

    Κάθε απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή, ό,τι μας απασχολεί, μας ενδιαφέρει, μας εξελίσσει και μας συνεπαίρνει θα είναι στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου.

    Για όλους εμάς που ταξιδεύουμε με την καρδιά, το μυαλό και τις εικόνες. Που γελάμε δυνατά, που συζητάμε ζωντανά, που συμμετέχουμε ενεργά, που μοιραζόμαστε με πάθος.

     «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, από τις 29 Αυγούστου, καθημερινά στο OPEN.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 10 κορυφαίες πόλεις με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου

    Τι κοινό μπορεί να έχουν η Νέα Υόρκη, το...

    Πώς γεννήθηκε το διασημότερο ποντίκι του κόσμου – Ο κλεμμένος ήρωας και ο Mortimer Mouse

    16 Οκτωβρίου 1923 Ιδρύεται η Walt Disney Company. Για την ακρίβεια,...

    Τρεις μήνες στην αναμονή για ρεύμα σε επιχειρήσεις

    Τρεις μήνες κατά μέσο όρο πρέπει να περιμένουν οι επιχειρήσεις για...

    Νίκος Κοκλώνης: Δείτε βίντεο να «παζαρεύει» ρολόγια για 150.000 δολάρια στη Νέα Υόρκη

    Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok ο...