Έμφυλη βία – Κρήτη: Την “έλουσε” με μπύρα και την κλώτσαγε στο αεροδρόμιο

Ημερομηνία:

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ένα ζευγάρι τουριστών από την Γερμανία την ώρα που βρισκόταν στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ηρακλείου περιμένοντας την πτήση τους άρχισε να καυγαδίζει έντονα.

Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον 27χρονο, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, να μην διστάζει να επιτίθεται στην 19χρονη σύντροφό του. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο νεαρός κρατούσε ένα μπουκάλι μπύρας και αφού την άδειασε πάνω της και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να κλωτσά μια την σύντροφό του στο πόδι και μια τις αποσκευές του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου που συνέλαβαν 27χρονο και τώρα είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε στην καταγγελία της η 19χρονη ο 27χρονος την είχε χτυπήσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Aθλια εικόνα με σκουπίδια απέναντι από Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο

Μια εικόνα που προκαλεί αγανάκτηση και πολλά ερωτήματα παρουσιάζει...

Έγραψε ιστορία η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Πάτρα

Μια από τις σημαντικότερες μουσικές βραδιές του φετινού φθινοπώρου...

Πάτρα: Η πρώην Σχολή Κωφαλάλων γίνεται σπίτι για 12 άτομα με αναπηρία

Σε δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για έως 12 ενήλικες...