Εμπορική Ανανέωση Πάτρας: Ευελπιστούμε η Black Friday να κλείσει με «χαμόγελα» για τους εμπόρους

    Ημερομηνία:

    Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση της Εμπορική Ανανέωση Πάτρας: «Η Black Friday τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος έχει μετατραπεί σε μια άτυπη εκπτωτική περίοδο πολλών ημερών, με τους «μεγάλους» του λιανεμπορίου να υιοθετούν αθέμιτες τακτικές όπως αποδεικνύεται και από τα πρόστιμα που επέβαλε το Υπουργείο Ανάπτυξης σε μεγάλες αλυσίδες για παραπλανητικές εκπτώσεις.

    Καλούμε τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους να προβούν σε έρευνα αγοράς , να εμπιστευθούν και να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Τα τοπικά καταστήματα προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου και παράλληλα τα χρήματα μένουν στην πόλη μας.

    Ευελπιστούμε ότι η φετινή Black Friday θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και ο Νοέμβριος θα «κλείσει με χαμόγελο» για τους εμπόρους της Πάτρας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοκ στην Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” η Αγγελική Χρονοπούλου

    Στο πένθος και τη θλίψη βυθίστηκε η κοινωνία του...

    Δυτική Ελλάδα: Νέος σεισμός στις 03.11 τα ξημερώματα

    Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα...

    Πάτρα: Χωρίς νερό η περιοχή του Λάγγουρα σήμερα Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

     Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη...