ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Αυτή είναι η πρώτη νίκη

    Ημερομηνία:

    Μετά από 880 ημέρες αποκαταστάθηκε το οδόστρωμα περιμετρικά της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, απέναντι από το Ρωμαϊκό ωδείο της Πάτρας. Ύστερα από τις συνεχείς διαμαρτυρίες του Εμπορικού Συλλόγου οι δημοτικές υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν και έκαναν το ελάχιστο δυνατό. Μένουν ακόμα πολλά να γίνουν αλλά σίγουρα αυτή είναι μια πρώτη μικρή νίκη για τον Εμπορικό Σύλλογο.

    Η διεκδικητικότητα απέναντι σε μια Δημοτική αρχή που μετρά 11 χρόνια στην εξουσία, έχει αρχίσει και αποδίδει. Η μακρόχρονη παραμονή της ομάδας Πελετίδη στην εξουσία του Δήμου, την έχει απομακρύνει από τους πολίτες και τα προβλήματά τους. Τρανή απόδειξη η περίπτωση της Γερμανού. Σίγουρα το πρόβλημα δεν λύθηκε αλλά επιτέλους κάτι άρχισε να κινείται. Ακόμα και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος εμφανίστηκε μετά από συνεχείς οχλήσεις.

    Ας το συνειδητοποιήσουν. Οι έμποροι έχουν αποκτήσει πλέον δυνατή φωνή. Και η φωνή αυτή έχει αρχίσει να ακούγεται. Κατανοούμε ότι οι ιδεολογικές καταβολές του κ. Πελετίδη δεν του επιτρέπουν να βοηθά την επιχειρηματικότητα και το εμπόριο. Πρέπει όμως να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι είναι Δήμαρχος όλων των Πατρινών και όχι μόνο των μελών του ΚΚΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση ο Γιώργος Παπανδρέου

    Ιδιαίτερα κεφάτος εμφανίστηκε στο πατρινό καρναβάλι ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 272

    https://www.youtube.com/watch?v=ZRSQSi4JyOA

    Δυτική Ελλάδα: Αδέσποτα έριξαν στο έδαφος ιερέα

    Ένας ιερέας τραυματίστηκε από επίθεση αδέσποτων σκύλων στην περιοχή...

    Πάτρα: Δείτε πότε πέφτει το καρναβάλι 2027

    Η αχαϊκή πρωτεύουσα ετοιμάζεται να ζήσει ένα από τα...