Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Παρέμβαση για τη δημιουργία Μαρίνας Mega Yachts

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής:

    Το τελευταίο διάστημα απασχόλησε την πόλη το θέμα της κατασκευής μαρίνας mega yachts στο βόρειο τμήμα του λιμανιού. Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών πρωτοστάτησε σε όλους τους αγώνες της πόλης από την κατασκευή του λιμανιού για το άνοιγμα της γραμμής Ιταλίας Πάτρας  έως τα τελευταία χρόνια για την παράδοση του παραλιακού μετώπου στους πολίτες της Πάτρας.

    Οι συναντήσεις, οι συγκεντρώσεις αλλά και η συλλογή υπογραφών προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παράδοση του παραλιακού μετώπου βρήκαν μπροστάρη τον Εμπορικό Σύλλογο.

    Η λειτουργία του παραλιακού μετώπου και η ανάπτυξη της πόλης μάς αφορά όλους άμεσα.

    Πιστεύουμε ότι η Δημοτική αρχή όφειλε να καλέσει τους φορείς για ενημέρωση και να κατατεθούν οι προτάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση των Πατρινών και επισκεπτών, με σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και του Γενικού πολεοδομικού σχεδίου. Για τα καταστήματα που θα δημιουργηθούν και τις διάφορες δραστηριότητες να έχουν προτεραιότητα και λόγο  ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος και οι πατρινές επιχειρήσεις.

    Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών θα καλέσει  τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠΑ κ. Παναγιώτη Αναστασόπουλο για ενημέρωση στα γραφεία του Συλλόγου για να καταθέσει εμπεριστατωμένα της προτάσεις του.

    Στο πλαίσιο αυτό το σχέδιο που προτείνεται για την αξιοποίηση του Βορείου Λιμένα ως μαρίνα mega yachts δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα συνολικά επεξεργασμένο σχέδιο για την ενδυνάμωση μιας εξωστρεφούς πολιτικής συνεργασίας Λιμένος και όλων των φορέων της πόλης με στόχο την ανταγωνιστικότητα του λιμένα και την συμβολή του την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης.

    Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι υπέρ των αναπτυξιακών έργων τα οποία είναι σε όφελος της πόλης και των πολιτών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρέμβαση Πολυχρόνη Θωίδη για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών

    Με ελάχιστες μέρες ( 23-24-25 Ιουνίου 2025) , θα...

    Ο «αόρατος» φόρος του πληθωρισμού που στοχεύει τη μεσαία τάξη

    Όταν τα εισοδήματα αυξάνονται λόγω πληθωρισμού αλλά η φορολογική κλίμακα παραμένει αμετάβλητη, οι πολίτες μετακινούνται αυτόματα...

    ΘΡΗΝΟΣ: Το προηγούμενο Σάββατο παντρεύτηκε, αύριο Σάββατο κηδεύεται!

    Πριν λίγες μέρες, το Σάββατο είχε φως, μουσική, γέλια...

    Τι απαγορεύεται να μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου, τι ορίζει ο νέος ΚΟΚ

    Η καλοκαιρινή έξοδος έχει ήδη ξεκινήσει και χιλιάδες οδηγοί...