ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ: Αφησαν τους πάγκους και βγήκαν στους δρόμους – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    «Οι πωλητές των λαϊκών αγορών, όπως και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, έχουν μπει στο στόχαστρο τη κυβέρνησης, η οποία ακολουθεί κατά βήμα τις πολιτικές της Ε.Ε. και την Κοινή Αγροτική Πολιτική και οδηγεί στο ξεκλήρισμα τους κλάδους αυτούς για να περάσει η αλυσίδα από την παραγωγή ως την κατανάλωση στα χέρια των μεγάλων ομίλων κι έτσι τα αγροτικά προϊόντα να αγοράζονται πολύ φθηνά στο χωράφι και να πωλούνται πανάκριβα στα ράφια μεγιστοποιώντας τα κέρδη των λίγων».

    Αυτά τόνισε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μιλώντας, στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Δευτέρας (Σουλίου και Καποδιστρίου), στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πωλητών Λαϊκών Αγορών Αχαΐας ενάντια στην ακρίβεια και στην εξαθλίωση, ενάντια στο νέο φορολογικό  νόμο με τον οποίο καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά.

    Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύση Πλέσσας, διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους και τις δίκαιες διεκδικήσεις τους μεταξύ των οποίων είναι καθιέρωση ακατάσχετου επαγγελματικού λογιαρισμού, φορελαφρύνσεις, απόσυρση της υποχρεωτικότητας για ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα για την θεώρηση των αδειών τους.
    Φλίγκος
    GLEARNET
    ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ: Αφησαν τους πάγκους και βγήκαν στους δρόμους - ΦΩΤΟ
    ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ: Αφησαν τους πάγκους και βγήκαν στους δρόμους - ΦΩΤΟ
    ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ: Αφησαν τους πάγκους και βγήκαν στους δρόμους - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...