ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Δεν βρίσκουν λόγο να διευρύνουν το ωράριο λειτουργίας το Καρναβάλι

    Ημερομηνία:

    Δεν βλέπουν και με τόσο καλό μάτι οι έμποροι την λειτουργία των καταστημάτων τους σε ένα διευρυμένο ωράριο κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς μέσα από τα λεγόμενα του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου,  Κώστα Ζαφειρόπουλου,  που μίλησε στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη και για αυτό το θέμα.

    Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαϊμής υπάρχει μια πρόταση από πλευράς Περιφέρειας στα εμπορικά μαγαζιά στο να κρατήσουν τα καταστήματα τους κάποιες ώρες παραπάνω, κυρίως το Σάββατο.

    Ωστόσο ο κ. Ζαφειρόπουλος τόνισε: «Δεν βλέπω κάποιο σκοπό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θα είναι άδικός κόπος και υπάρχει περίπτωση να έρθουμε σε προστριβή με τους υπαλλήλους μας που βγαίνουν και αυτοί στο καρναβάλι, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος».

    Σύμφωνα με τα όσα είπε τα εμπορικά μαγαζιά προβάλουν με διαφορετικό τρόπο το καρναβάλι, αλλά για να κερδίσουν από αυτό σε ότι αφορά την κίνηση των καταστημάτων χρειάζονται να γίνουν πράγματα σε μια άλλη βάση και σε ένα μακροπρόθεσμο επίπεδο

    Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στα έργα που γίνονται στη Μαιζώνος στο κομμάτι Πλατεία Γεωργίου – Γούναρη, τονίζοντας ότι τα μαγαζιά που βρίσκονται από την Βότση και μετά φοβούνται και κινδυνεύουν σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, λόγω των οικοδομικών υλικών και του εργοταξίου που θα είναι εκεί και στην κορύφωση του καρναβαλιού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φονικές πλημμύρες στο Τέξας: Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν 20 κοριτσάκια που χάθηκαν από κατασκήνωση

    Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας...

    Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει η Α΄ΕΛΜΕ...

    Αγία Παρασκευή: Πολωνός καθηγητής το θύμα της δολοφονίας – Ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του βασικός ύποπτος

    Ένας 43χρονος Πολωνός καθηγητής, πατέρας δύο παιδιών, είναι το θύμα της  δολοφονίας που...