Έμπρακτο ενδιαφέρον από τον διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης ταξίαρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τους σμηνάρχους Βασίλη Αναδιώτη και Χρήστο Φαρδέλλα για το Σκαγιοπούλειο

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση του Σκαγιοπουλείου αναφέρει:

    Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Νίκος Σταθακόπουλος αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει, εκ μέρους των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του, τον διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης ταξίαρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τους σμηνάρχους Βασίλη Αναδιώτη και Χρήστο Φαρδέλλα για την οικονομική ενίσχυση που τους πρόσφεραν.

    Έδειξαν έτσι, για μια ακόμη φορά, το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα παιδιά και κατ’ επέκταση για τα θέματα που αφορούν την παιδική προστασία. Είναι προφανές ότι με τη συμβολή τους σ’ αυτήν την δύσκολη οικονομική συνθήκη ενισχύεται το κοινωνικό έργο που επιτελείται από το ΚΚΠΠΔΕ.

    Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΚΚΠΠΔΕ, οι εργαζόμενοι και τα φιλοξενούμενα παιδιά του, εύχονται στους επιτελείς και στο προσωπικό της 116 Πτέρυγας Μάχης υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Να τους έχει ο Θεός καλά, ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν με την ίδια αυταπάρνηση την υψίστης εθνικής σημασίας αποστολή τους, υπερασπιζόμενοι τους ουρανούς της πατρίδας μας.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές; Τούρκοι επιστήμονες...