Εμβολιασμοί: Ξεπέρασαν τους 140.000 – Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ραντεβού 80 – 84 ετών

    Ημερομηνία:

    Περισσότεροι από 140 χιλιάδες εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα μας από τις 28 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για την COVID-19 στην χώρα μας έχουν πραγματοποιηθεί 140.870 εμβολιασμοί. Μόνο το τελευταίο 24ωρο έγιναν 17.523 εμβολιασμοί. 138.312 άτομα έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με μία δόση του εμβολίου.

    Στο μεταξύ, άνοιξε σήμερα το απόγευμα στις 18:00 η πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό οι πολίτες ηλικίας 80-84 ετών.

    «Εδώ και λίγες ώρες οι πολίτες άνω των 80 ετών μπορούν να κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό COVID-19 μέσω του https://emvolio.gov.gr, των φαρμακείων και των ΚΕΠ. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση λαμβάνουν SMS με το ραντεβού που τους προτείνεται, αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης  η οποία συνοδεύεται με γράφημα σχετικά με τους τρόπους που κλείνονται τα ραντεβού.

    Όπως αναφέρεται υπάρχουν τρεις τρόποι.

    Οι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν ένα SMS στο οποίο θα αναφέρεται ένας κωδικός εμβολιασμού. Για να επιβεβαιωθεί το ραντεβού θα πρέπει μέσα σε 72 ώρες να στείλουν ένα SMS στο 13034 γράφοντας μόνο αυτόν τον κωδικό.

    Όσοι δεν είμαι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση μπορούν να κλείσουν ραντεβού είτε μέσω της ιστοσελίδας emvolio.gov.gr, είτε σε φαρμακείο ή ΚΕΠ.

    emvoliasmos

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγρια δολοφονία 14χρονης σε δάσος – Την πυροβολήσαν και της έβαλαν φωτιά

    Δύο έφηβοι από τη Φλόριντα κατηγορούνται ότι παρέσυραν μία...

    Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί αν θα θανατωθεί το πίτμπουλ που σκότωσε το 2χρονο παιδάκι

    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από την είδηση ότι...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 7/12/2025

    13:30 COSMOTE SPORT 3 HD Κρεμονέζε – Λέτσε Serie...

    Πάτρα: Συνέλαβαν ιδιοκτήτρια “καφέ”! Εδινε αλκοόλ σε 15χρονη! Υπάλληλοί της επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

    Συνελήφθη, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Πάτρα, από αστυνομικούς...