Εμβόλιο γρίπης: Μήνυμα Μητσοτάκη με επανεμφάνιση Τσιόδρα

    Ημερομηνία:

    “Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης προχωράει. Ας ακούσουμε λοιπόν τους γιατρούς, κι ας θωρακιστούμε!” αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Παρότι δεν είμαι άνω των ’60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης».

    «Σας συνιστώ αν είστε άνω των 60 να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι» προσθέτει.

    Επίσης, ο γιατρός Σωτήρης Τσιόδρας καλεί τους πολίτες αυξημένου κινδύνου και αυτούς που έχουν στο περιβάλλον τους άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, να εμβολιαστούν και για την γρίπη. «Βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για την γρίπη» αναφέρει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντόναλντ Τραμπ: Τι θα γινόταν σε περίπτωση που ο επίδοξος δολοφόνος του τον είχε πετύχει;

    Η εικόνα ήταν βγαλμένη από τους αρχέγονους μύθους – της...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τον βρήκαν νεκρό στην βεράντα του σπιτιού του – Πρόεδρος Κοινότητας – ΦΩΤΟ

    Σε κατάσταση σοκ και πένθους βρίσκεται η τοπική κοινωνία...

    Σε επιφυλακή και η ΕΥΠ για «πυρήνες» του ISIS! Τι δείχνει η ανάλυση των αφίξεων από την Αφρική προς την Κρήτη

    «Σε επιφυλακή για τυχόν είσοδο μελών του ISIS που δίνουν το...

    Ελλάδα – Αυστραλία 8-7: Η Εθνική πόλο γυναικών προκρίθηκε στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος

    H Εθνική πόλο γυναικών της Ελλάδας “βύθισε” την Αυστραλία στη μεγάλη...