Ένας χειρούργος μαστού για όλη τη Δυτ. Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά

    Ημερομηνία:

    Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες γυναίκες της Δυτικής Ελλάδας, των Ιονίων Νήσων και άλλων περιοχών που στηρίζουν τη θεραπευτική τους ελπίδα στα νοσοκομεία της Πάτρας, ΠΓΝΠ και «Άγιο Ανδρέα» και πλέον καλύπτονται από μία μόνο χειρουργό μαστού στο ΠΓΝΠ, καθώς στον «Άγιο Ανδρέα» μετά την πρόσφατη συνταξιοδότηση του χειρουργού μαστού δεν υπάρχει κανένας για να εξυπηρετήσει τις πάσχουσες, έθιξε με ερώτησή της στη βουλή, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

    Το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού «Φώφη Γεννηματά» την προηγούμενη χρονιά έσωσε περίπου 7.500 γυναίκες, καθώς εντόπισε τη νόσο σε πρώιμο στάδιο με πολύ καλή πρόγνωση θεραπείας. Με τη διαφορά, όμως, ότι η καλή πρόγνωση θεραπείας απαιτεί και ισχυρό δίκτυο ολιστικής αντιμετώπισης της πάσχουσας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε βίντεο: Αυτό δεν ήταν πάρτι! Ηταν… επανάσταση! Δείτε σε ποιο μαγαζί της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9-%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd/

    Αυτή είναι η καλύτερη ηλικία για να μείνετε έγκυος

    Η αντισύλληψη, αλλά και οι μέθοδοι υποβοηθούμενης αναπαραγωγής έχουν...

    Οι 10 χειρότεροι serial killers που γνώρισε η ανθρωπότητα!

    Αν και οι serial killers είναι τα πιο ψυχικά...

    Τέσσερα αφροδισιακά για μεγάλες επιδόσεις – Δοκιμάστε τα

    Αν ανήκεις στη γενιά των boomers δεν έχεις δικαιολογία...