Ενας νεκρός από την κακοκαιρία – Μέσα σε κοίτη ρέματος βρέθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος στην Εύβοια

    Ημερομηνία:

    Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος στην Εύβοια τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε μέσα σε κοίτη ρέματος, στην περιοχή Τσακαίοι.

     

    Είχαν προηγηθεί αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του, την ώρα που η κακοκαιρία Μπάλλος προκάλεσε πολλές καταστροφές στην περιοχή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άτυχου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε από το ελικόπτερο που διεξήγαγε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

    Νωρίτερα είχαν εντοπιστεί κομμάτια του αυτοκινήτου μάρκας Citroen Saxo του άτυχου κτηνοτρόφου, και συγκεκριμένα η πόρτα. Στις έρευνες συμμετείχαν μονάδες από το Αλιβέρι και τη Χαλκίδα, ένα ελικόπτερο καθώς επίσης και drone.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...