Ενδιαφέρον από Ιρλανδούς τουρίστες για ήλιο, θάλασσα, πολιτισμό και καλό φαγητό

    Ημερομηνία:

    Το ενδιαφέρον των Ιρλανδών τουριστών για επισκέψεις σε περιοχές με ήλιο, θάλασσα, πολιτισμό, καλό φαγητό και διασκέδαση διαπιστώθηκε κατά την παρουσία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Holiday World Show 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

    Φλίγκος

    Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε, επίσης, και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού ενώ, όπως τόνισαν η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, οι δεσμοί που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο τόπους μπορούν να οικοδομήσουν έναν δυναμικό μέλλον για τους Ιρλανδούς επισκέπτες στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

    ICECAP

    Η έκθεση Holiday World Show 2023 είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση στην Ιρλανδία. Σε αυτήν φέτος συμμετείχαν πάνω από 550 εκθέτες, ενώ την επισκέφθηκαν 40.000 επισκέπτες και παρουσιάστηκαν 1000 προορισμοί.

    φωτ.από Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ: Κατήγγειλε τον άνδρα της ότι… την βίασε!

    Η γυναίκα, μητέρα έξι παιδιών έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία...

    Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία υψώνεται ξανά στην Αλεξανδρούπολη

    Η πρωτοβουλία ανήκει για ακόμη μια χρονιά στη Λέσχη...

    Γιώργος Σαμπάνης: Ατύχημα για τον τραγουδιστή – Στο αεροδρόμιο με δεμένο το χέρι

    Ο Γιώργος Σαμπάνης επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τη...