Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Τον Ιούνιο η τροπολογία για την κατάργησή τους

    Ημερομηνία:

    Την αυλαία του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, με την κατάργηση του θεσμού να γίνεται με τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου.

    Αυτό σημαίνει ότι θα επιτρέπεται σε μια εμπορική επιχείρηση να θέτει σε προσφορά για όσες φορές θέλει, όλο τον χρόνο, το σύνολο των κωδικών που διαθέτει, έναντι του περιοριστικού όρου που ισχύει σήμερα, βάσει του οποίου δεν επιτρέπεται οι προσφορές να υπερβαίνουν το 50% των κωδικών που διαθέτει μια εμπορική επιχείρηση.

    Η απόφαση για κατάργηση του θεσμού ελήφθη έπειτα από ασφυκτικές πιέσεις του εμπορικού κόσμου καθώς οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, όπως υποστηρίζουν, έχει αποδειχθεί ότι κάθε άλλο παρά τον τζίρο των επιχειρήσεων ενισχύουν.

    Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης στην εκδήλωση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) “Future of Retail 2022. Καινοτομία και Ηλεκτρονικό Εμπόριο”, «δεν θα υπάρξουν πάλι ενδιάμεσες εκπτώσεις ήταν οι τελευταίες», καθώς τον Ιούνιο θα κατατεθεί η τροπολογία που αφορά στην κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα πολιτική του Επιμελητηρίου Αχαΐας για τις εκθέσεις

    Στρατηγική εξωστρέφειας και στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων   Το Επιμελητήριο Αχαΐας...

    Θρήνος: Νεκρό 3 μηνών βρέφος – Πέθανε στον ύπνο του

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αμυνταίου τις τελευταίες...

    Παραλίες: Σε τιμές Μονακό οι πλαζ της Αττικής – Δείτε αναλυτικά πόσα χρήματα θα δώσετε για μια ξαπλώστρα

    Στις τιμές Μονακό  φαίνεται πως διαμορφώνονται οι τιμές για...

    Συγκλονίζει η Άννα Ζηρδέλη: «Σήκωσε χέρι πάνω μου, κόντεψε να με σκοτώσει»

    Καλεσμένη σε vidacast με την Δάφνη Καραβοκύρη ήταν η Άννα...