Ενδοοικογενειακή βία: 13χρονος κατήγγειλε τη μητέρα του

    Ημερομηνία:

    Έναν εφιάλτη βίωνε τα τελευταία χρόνια ένας 13χρονος Ρομά, θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή του Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ανήλικος πήγε χθες το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και κατήγγειλε την μητέρα του, με την οποία διαμένει στην περιοχή του Δενδροποτάμου ότι τον απείλησε με μαχαίρι και αφού του άσκησε σωματική βία σε κεφάλι και κορμό, του απευθύνθηκε με υποτιμητικές φράσεις σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, ο παθών υφίσταται βίαιη συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια, ενώ του στερείται το δικαίωμα της εκπαίδευσης αφού δεν του επιτρέπεται να πηγαίνει στο σχολείο.

    Ο παθόντας εξετάστηκε από Ιατροδικαστή και με εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης παραδόθηκε στην αδελφή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Πολίτες που έζησαν την κατάσταση με τις φωτιές πρέπει να εξετασθούν πνευμονολογικά

    Η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου, προειδοποιεί μέσω της «Πολιτείας»:...

    Κύκλοι της Δημοτικής Αρχής Πάτρας: Η αντιπολίτευση φροντίζει να… απέχει στα δύσκολα

    Εγραψε ο δημοσιογράφος και πρώην άμισθος σύμβουλος του Κώστα...

    Ο Σαββόπουλος στην Πάτρα στο “Πάνθεον”: Οταν έλεγε ότι ο Μητσοτάκης θέλει… κλύσμα! ΒΙΝΤΕΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%bd/