Ενέδρα θανάτου σε 43χρονο οδηγό ταξί

    Ημερομηνία:

    Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε έξω από κατάστημα εστίασης στον Βύρωνα, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα.

    Ένας 43χρονος οδηγός ταξί βρισκόταν έξω από το μαγαζί στην οδό Καισαρείας, όταν σταμάτησε δίπλα του μία μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άγωνστοι.

    Ο ένας εκ των δύο κατέβηκε από το δίκυκλο, πυροβόλησε δύο φορές κατά του θύματος και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα και διέφυγε με τον συνεργό του.

    Οι πυροβολισμοί είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 43 χρονου στον γλουτό και τη μεταφορά του στο Λαϊκό νοσοκομείο.

    Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

    Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ οι αρχές εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και μαρτυρίες από το σημείο της επίθεσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αιγιάλεια: Από τη… ντισκοτέκ την παλιά βρέθηκαν στο αυτόφωρο- Τέσσερις συλλήψεις για διατάραξη

    Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από...

    ΑΧΑΪΑ: Ανήλικοι βεβήλωσαν την Ελληνική σημαία

    Στην ταυτοποίηση και σύλληψη πέντε ατόμων που εμπλέκονται στη...

    Δυτική Ελλάδα: “Βροχή” τα πρόστιμα για τη μη χρήση κράνους- Συνεχίζονται με… μηδενική ανοχή οι έλεγχοι

    Εντατικούς ελέγχους αλλά και πλήθος ενημερωτικών δράσεων πραγματοποίησαν οι...

    ΠΑΤΡΑ: Ο 15χρονος άνοιγε αυτοκίνητα

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...