Ενισχύει τις δυνάμεις της η Ρωσία με στόχο Ντονμπάς και Οδησσό – Όπλα ζητά ο Ζελένσκι

    Ημερομηνία:

    Για τη μεγάλη επίθεση στο Ντονμπάς ετοιμάζεται η Ρωσία και σύμφωνα με αμερικανικές πηγές, η Μόσχα στέλνει επιπλέον 60.000 στρατιώτες στην Ουκρανία, έχοντας όμως στόχο και την Οδησσό.

    Οι πληροφορίες, που έρχονται από το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας δείχνουν, εφόσον επιβεβαιωθούν, τη στρατιωτική κινητικότητα ενόψει της τελικής φάσης του πολέμου με την προσπάθεια των ρωσικών δυνάμεων να διχοτομήσουν την Ουκρανία, ελέγχοντας τις περιφέρειες Ντονέτσκ και Λουχάνσκ στα ανατολικά, αλλά και επιβάλλοντας πλήρη θαλάσσιο αποκλεισμό της χώρας από τα νότια.

    Σε διάγγελμά του τη νύχτα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι δήλωσε ότι αναμένει από τη Δύση στρατιωτική βοήθεια για να ενισχυθεί η άμυνας της χώρας, σημειώνοντας με έμφαση ότι «κάθε καθυστέρηση στην προμήθεια όπλων στην Ουκρανία, κάθε άρνηση, μπορεί να σημαίνει μόνο ότι οι πολιτικοί αυτοί θέλουν να βοηθήσουν περισσότερο τη Ρωσία από ό,τι εμάς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Ερχεται το Σάββατο 2 Αυγούστου η βραδιά εμπορίου με προσφορές και δρώμενα

    Με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, την προσέλκυση...

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Το μεγάλο έργο της ανακαίνισης 446 δωματίων της εστίας

    Ενα από τα πολυαναμενόμενα έργα των τελευταίων δεκαετιών στο...

    Η πανεύκολη συνταγή του Jamie Oliver για γρανίτα καρπούζι

    Όταν ο καιρός ζεσταίνει και αναζητούμε έναν δροσιστικό και...

    Οδηγός ταξί χωρίς άδεια ζήτησε 310 ευρώ από πελάτισσα για τη διαδρομή Αεροδρόμιο – Σύνταγμα

    Περιστατικό απάτης καταγράφηκε στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας...