Ένοχη η Δήμητρα Ματσούκα για τροχαίες παραβάσεις – Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή

Ημερομηνία:

Ένοχη έκρινε το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο της Αθήνας την γνωστή ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα για τρεις κατηγορίες που αφορούσαν τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση, η κ. Ματσούκα καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, για κυκλοφορία οχήματος χωρίς πινακίδες καθώς και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Στην ηθοποιό επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή. Η ίδια δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, Αλέξη Στεφανάκη.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή της για όλα τα αδικήματα, επισημαίνοντας ότι η κατηγορούμενη οδηγούσε υπό την επήρεια «ήπιας μέθης» και είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας κατά τουλάχιστον 40 χιλιόμετρα την ώρα.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Στεφανάκης, ζήτησε την απαλλαγή της από την κατηγορία της οδήγησης χωρίς άδεια, υποστηρίζοντας ότι το δίπλωμά της είχε αφαιρεθεί προσωρινά από την Τροχαία και το σχετικό πρόστιμο είχε ήδη καταβληθεί. Τόνισε μάλιστα ότι η εντολέας του δεν είχε καταγραφεί να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς ή να θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 81χρονης από την περιοχή Αγίας Σοφίας! Ερευνες και τη νύχτα – φωτο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό 81χρονης...

Σοκ στην Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο “αντίο” στον 17χρονο Αργύρη

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του 17χρονου...

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 24 έως 28 Αυγούστου

Κατά την περίοδο 24 έως 28 Αυγούστου, θα καταβληθούν συνολικά 2.483.783.697,78 ευρώ...