Ένοχος για βιασμό ο συνιδρυτής της Superdry, Τζέιμς Χόλντερ

Ημερομηνία:

Ένοχος για βιασμό κρίθηκε ο συνιδρυτής της Superdry, Τζέιμς Χόλντερ, έπειτα από απόφαση ενόρκων στο Gloucester Crown Court, μετά από πενθήμερη ακροαματική διαδικασία.

PHILOXENIA

Ο δικαστής Ντέιβιντ Τσίντζεϊ απέρριψε αίτημα του κατηγορουμένου να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις, επισημαίνοντας ότι, λόγω των «σημαντικών οικονομικών του δυνατοτήτων», υπήρχε αυξημένος κίνδυνος να επιχειρήσει να διαφύγει.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στη δίκη, ο επιχειρηματίας είχε βγει για μια «αυθόρμητη βραδινή έξοδο» στις 6 Μαΐου 2022 και στη συνέχεια μετέβη στο διαμέρισμα της γυναίκας στο Τσέλτεναμ.

Κατάθεση μάρτυρα ανέφερε ότι είχε καλέσει ταξί τόσο για τον Χόλντερ όσο και για το θύμα, ωστόσο ο κατηγορούμενος επιβιβάστηκε στο ίδιο όχημα με τη γυναίκα, το οποίο κατευθυνόταν προς την κατοικία της, όπου τη βίασε.

Ο Τζέιμς Χόλντερ είχε ιδρύσει τη Superdry το 2003 μαζί με τον Τζούλιαν Ντάνκερτον, δημιουργώντας μία από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες ένδυσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καλοκαίρι στο Βόρειο Πόλο: Η εμπειρία μιας εβδομάδας στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ

Υπάρχουν μέρη στη Γη που δεν μοιάζουν καθόλου με...

Το χωριό που επιβιώνει χάρη σε ένα τυρί θαμμένο κάτω από τη γη

Υπάρχουν τυριά που ωριμάζουν αραδιασμένα σε ξύλινα ράφια, ενώ...

“Στο σφυρί” στις 9 Σεπτεμβρίου μεγάλη Πατρινή εταιρεία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%86%cf%81%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-9-%cf%83%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%cf%80%ce%b1/

Δεκάδες βιομηχανικά ακίνητα σε όλη τη χώρα βγαίνουν στο σφυρί

Περισσότερα από 150 βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα σε όλη τη χώρα έχουν...