Ένοπλη ληστεία με ομηρία σε τράπεζα στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας – Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο, πήραν €200.000 και εξαφανίστηκαν

    Ημερομηνία:

    Ένοπλη ληστεία με σκηνές κινηματογραφικής αγωνίας εκτυλίχθηκε πριν από λίγο σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, με τους δράστες να κρατούν ομήρους για 15 λεπτά, να ανοίγουν το χρηματοκιβώτιο και να φεύγουν ανενόχλητοι με 200.000 ευρώ στα χέρια τους.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα, οπλισμένα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν λίγο μετά το άνοιγμα της τράπεζας. Υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν υπαλλήλους, κρατώντας τους ομήρους για 15 λεπτά όσο περίμεναν να ξεκλειδώσει το χρηματοκιβώτιο.

    Φλίγκος

    Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία και οι ληστές απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του, άρπαξαν 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν οι αρχές στο σημείο. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός.
    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ όλοι οι όμηροι είναι καλά στην υγεία τους, αν και σε κατάσταση σοκ.

    Οι αστυνομικές αρχές θα συλλέξουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να ανιχνεύσουν τη διαδρομή διαφυγής τους. Το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτο άτομο ως «τσιλιαδόρος» εξετάζεται σοβαρά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αυτοί είναι οι δράστες του εμπρησμού στο κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου! ποιος τους πλήρωσε;

    Για δεύτερη φορά μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων,...

    ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο με ποδηλάτη στη Βενιζέλου

    Τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στην...

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Κομμάτια μπετό από δύο πολυκατοικίες κατέρρευσαν χθες το πρωί!

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΤΙΡΙΑ   Δεν σταματά ο “εφιάλτης”...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Θρήνος για τον θάνατο του Νίκου Βασιλόπουλου

    Το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, του 40χρονου Νίκου Βασιλόπουλου...