Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για μια κινηματογραφικού τύπου ληστεία που σημειώθηκε στη Νέα Χαλκηδόνα.

    Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9), οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλλαν σε υποκατάστημα τράπεζας.

    Αιφνιδιάζοντας τους υπαλλήλους, άρπαξαν σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Φλίγκος

    Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

    Παρόμοιες ληστείες σε Ρέντη και Πάτρα

    Χθες (7/9) σημειώθηκε ληστεία με λεία-μαμούθ στην λαχαναγορά στην περιοχή του Ρέντη.

    Οι τρεις ληστές άρπαξαν το ποσό των 130.000 ευρώ και κατάφεραν να διαφύγουν με τα οχήματά τους.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά ενώ, όπως έγινε γνωστό, το θύμα που ήταν πεζός ακινητοποιήθηκε με τη χρήση βίας από τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τα ίχνη τους.

    Την Τρίτη (6/9) δύο ληστές εισέβαλαν σε τράπεζα στην Πάτρα και φορώντας κουκούλες, απείλησαν προσωπικό και πελάτες και αφαίρεσαν χρήματα.

    Σύμφωνα με το thebest.gr, ο ένας από τους δυο δράστες φορούσε περούκα, καπέλο και γάντια. Οι δυο άντρες αφού κατάφεραν να ληστέψουν το ταμείο τράπηκαν σε φυγή και επιβιβάστηκαν σε μηχανάκι που είχαν αφήσει κοντά στην τράπεζα.

    Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μάρτυρες που έδωσαν την περιγραφή τους.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πήραν το ποσό των 2.000 ευρώ. Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ συλλέγουν αποτυπώματα από το εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα ευέλικτα τιμολόγια ρεύματος: Διαφωνίες για τη χρωματική σήμανση και τις προσαρμογές στις συμβάσεις

    Περισσότερη ευελιξία, μικρότερες περίοδοι σταθερής τιμής και δυνατότητα μονομερούς τροποποίησης συμβάσεων ζητούν οι πάροχοι ηλεκτρικής...

    Νέες ταυτότητες: Από πότε οι πολίτες δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν στην ΕΕ αν δεν τις έχουν εκδώσει

    Από το καλοκαίρι του 2026, όσοι πολίτες δεν διαθέτουν νέες αστυνομικές ταυτότητες δεν...

    Ποστέκογλου: «Είμαι πολύ περήφανος Έλληνας, θαυμάζω τη φιλοδοξία του Μαρινάκη»

    «Είμαι πολύ περήφανος Έλληνας, αλλά και πολύ περήφανος Αυστραλός»...