Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων: ωρεά αυτόματου απινιδωτή

    Ημερομηνία:

     

    Η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μερίμνησε να χορηγηθεί ως δωρεά μία συσκευή αυτόματου απινιδωτή στην 6η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Πάτρας.

    Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 6ης ΕΜΑΚ τον απινιδωτή επέδωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Μπονάνος Χαράλαμπος ο οποίος εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη Νεκτάριο, στον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος Αρχιπύραρχο Σολδάτο Βασίλειο.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχος Φιλιπόπουλος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Λύρας Νικόλαος, ο Αναπληρωτής Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Αποστολόπουλος Σπύρος και πολλοί πυροσβέστες.

    Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη  για την άμεση χορήγηση, δείχνοντας με την πράξη του ότι είναι δίπλα στους πυροσβέστες μας, που τους  οπλίζει με  δύναμη για να συνεχίσουν  το έργο που επιτελούν, προσπαθώντας να σώσουν την ζωή και την περιουσία των πολιτών της χώρας  μας.

    Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων: ωρεά αυτόματου απινιδωτή Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων: ωρεά αυτόματου απινιδωτή

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αποκάλυψη Λιάγκα: «Υπάρχουν ονόματα που αν δώσει το πράσινο φως ο Μπισμπίκης φεύγουν οι αγωγές»

    Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της...

    Ενοχλημένος ο Μάρκος Σεφερλής με δημοσιογράφο: «Μιλάω όταν θέλω κι όπου θέλω»

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του ΤΑΣΕΗ στο Ηρώδειο η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε...

    Η εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης στο ζήτημα της ευλογιάς των προβάτων

    Η σημερινή τραγωδία που βιώνουν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι με...

    O Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ: Πάντα ψάχνεις για τη θεραπεία

    Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ, παραδεχόμενος ότι...