Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: “Η αυταπάρνηση των συναδέλφων δείχνει την προσφορά τους στην κοινωνία”

    Ημερομηνία:

    Αστραπιαίες άμεσες και αποτελεσματικές ήταν οι κινήσεις των αστυνομικών του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, όταν είδαν τις φλόγες να ξεπηδούν απο το μπαλκόνι διαμερίσματος στις Εργατικές Κατοικίες στα Ζαρουχλέικα.

    Οι αστυνομικοί, δίχως να το σκεφτούν στιγμή μπήκαν μέσα στο κτίριο, εκκένωσαν προληπτικά την πολυκατοικία και δεν υπήρχε έτσι κανείς τραυματισμός.

     

    Τη στάση των αστυνομικών συγχαίρει με δήλωσή του   ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, κ. Χάρης Τσίτσικας:

    “Η σημερινή επέμβαση των συναδέλφων του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, οι οποίοι με αυταπάρνηση εισήλθαν στην πολυκατοικία και την εκκένωσαν, με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές, δείχνει για ακόμη μια φορά τη μεγάλη προσφορά που έχουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι στην τοπική κοινωνία.”

     

    Όπως συμπληρώνει ο κ. Τσίτσικας: “Τέτοιες ενέργειες – όπως και οι συνεχείς επιτυχίες των υπηρεσιών μας – είναι η καλύτερη απάντηση στην άδικη κριτική που θεωρούμε ότι δέχτηκαν συνάδελφοί μας το τελευταίο διάστημα.”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρίνιο: Νέα επίθεση λύκου στο Λαμπίρι – Κατασπάραξε σκύλο έξω από ξενοδοχείο

    Ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης από λύκο καταγράφηκε στο Λαμπίρι Αγρινίου, πάνω από γνωστό ξενοδοχείο,...

    Γάζα: Ισραηλινοί «εκτέλεσαν» 17 αμάχους που πήγαιναν να πάρουν προμήθειες

    Οι συνομιλίες για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα φαίνεται...

    Ελεγχοι για μαύρο χρήμα στα social media

    Ενα post που ξεφεύγει, μια δήλωση με «χοντρά» νούμερα...