Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: Το νέο Μέγαρο προχωράει κανονικά

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:

    Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε μία δημόσια συζήτηση περί της μη ανέγερσης του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο ΚΕΤΧ Πατρών, τόσο από τοπικούς συλλόγους της περιοχής του ΚΕΤΧ Πατρών όσο και από εκλεγμένους εκπροσώπους.

    Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, έχοντας γνώμονα την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των μελών μας και πρωτίστως την ασφάλεια τους κατά την διάρκεια της εργασίας, πάγιο αίτημα μας, ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου.

    Από την μέχρι τώρα πληροφόρηση που έχουμε, οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου, βρίσκονται σε εξέλιξη και προχωράνε κανονικά. Έχει υπογραφεί το συμβόλαιο μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, για την παραχώρηση του οικοπέδου στο οποίο προβλέπεται πέραν των άλλων και το ποσό που πρέπει να καταβάλλεται στο ταμείο Εθνικής Αμύνης (εδαφονόμιο) κάθε μήνα. Ο ανάδοχος μέχρι τέλος Μάρτιου όφειλε να καταθέσει κάποια συμπληρωματικά έγγραφα και αυτή την στιγμή ο φάκελος εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου.

    Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση περί ΜΗ ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου. Στο αμέσως προσεχώς διάστημα, ως Προεδρείο της Ένωσης, θα συναντηθούμε με τη φυσική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και θα θέσουμε ερωτήματα για την εξέλιξη του έργου.

    Το δικαίωμα του κάθε Έλληνα Αστυνομικού όπως και το δικαίωμα κάθε εργαζόμενου, να εργάζεται σε συνθήκες ασφάλειας είναι αδιαπραγμάτευτο.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τζένη Μπαλατσινού: Έβαψαν τα πασχαλινά αυγά με τον μικρό Παναγιώτη- Αντώνιο

    Στην Πάτμο βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού και...

    Η Βουλγαρία παρέλαβε το πρώτο F-16 Viper με ελληνική άτρακτο – «Πέταξαν» τα τουρκικά

    Η Βουλγαρία παρέλαβε το πρώτο της F-16 Viper. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή...

    Ρεβανί με κρέμα λιμοντσέλο

    45' προετοιμασία 40' ψήσιμο 4 ώρες αναμονή Σύνολο: 5 ώρες και 25' Υλικά Μερίδες: 9 220 γρ. βούτυρο αγελαδινό +...

    Ελβετία: Σοκ με χιλιάδες πολίτες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας

    Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία της ομοσπονδιακής στατιστικής υπηρεσίας της Ελβετίας όσον...