Ενρίκε Ιγκλέσιας: Ανησυχία για την υγεία του – Πάσχει από χρόνια ασθένεια

    Ημερομηνία:

    Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας απέχει το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Ισπανός τραγουδιστής δεν πραγματοποιεί συναυλίες ενώ και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι περιορισμένες.

    Ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες με την υγεία του. Συγκεκριμένα, πάσχει από την πάθηση «situs inversus» κατά την οποία τα εσωτερικά όργανα είναι ανάποδα σε σχέση με τη φυσιολογική διάταξη.

    Σπάνια πάθηση γενετικής φύσεως

    Σύμφωνα με την Catherine Myers, πνευμονολόγο στο Northwestern Medicine Canning Thoracic Institute, «το situs inversus είναι μια σπάνια πάθηση γενετικής φύσεως, που επηρεάζει σχεδόν έναν στους 10.000 ανθρώπους και συχνά συνδέεται με άλλα προβλήματα, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν φυσιολογική ζωή. Συχνά, μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι έχουν την πάθηση αυτή μέχρι να αναζητήσουν υγειονομική περίθαλψη για άσχετες καταστάσεις. Είναι ακόμη πιο σπάνιο για τα άτομα αυτά να αναπτύξουν κάποια πνευμονική νόσο σε σημείο που να χρειάζονται μεταμόσχευση πνευμόνων».

    Σημειώνεται ότι ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο την παγκόσμια περιοδεία του, με τίτλο «The Trilogy Tour», μαζί με τον Ρίκι Μάρτιν και τον Pitbull.

    Ωστόσο, επειδή δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να επιστρέψει όταν θα νιώσει καλύτερα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν θα αποσυρθεί από την περιοδεία.

    Άλλες διασημότητες που έχουν κάνει γνωστό ότι πάσχουν από την πάθηση «situs inversus» είναι η Καναδο-αμερικανίδα ηθοποιός Catherine O’Hara, ο τραγουδιστής Donny Osmond και ο NBAer Randy Foye.

    in.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στρώμα: Το έξυπνο κόλπο για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές σε 30 λεπτά με 2 απλά υλικά

    Το στρώμα σας είναι η κρυφή πηγή δυσάρεστων οσμών στο...

    ΑΧΑΪΑ: Την Κυριακή το πρωί το φετινό Λαπαναΐτικο συναπάντημα

    Στο γραφικό χωριό, Λαπαναγοί Αχαΐας θα λάβει χώρα αυτή...

    Γάζα: 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινά πλήγματα

    Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι από ισραηλινά πλήγματα...

    Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε ξεκινούν, ποια Κυριακή είναι ανοιχτά τα καταστήματα

    Στις 14 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις 2025, οι οποίες...