Εντόπισαν τεχνικό υπολογιστών που «έσβηνε» ίχνη της Πισπιρίγκου!

    Ημερομηνία:

    Οι διωκτικές αρχές βρήκαν μια πρώτη άκρη για τις αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών και σκευασμάτων της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής, έχει εντοπισθεί ένα άτομο, τεχνικός Η/Υ που «συνεργαζόταν» με την κατηγορουμένη την τελευταία τριετία, καθότι είχε ελλιπείς τεχνολογικές γνώσεις και μάλλον πίστευε ότι αν διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεων θα εξαφανίζονταν και τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

    Για τον λόγο αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέφυγε αρκετές φορές στον τεχνικό υπολογιστών, που βάσει αξιόπιστων πηγών, είναι μεσήλικας κάτοικος Πατρών, με βαθιές γνώσεις και κάθε φορά που δεχόταν την επίσκεψη της 33χρονης προχωρούσε σε διαγραφές, με την υποδειξή της.

    Από την ΕΛΑΣ εκτιμάται ότι ο τεχνικός Η/Υ έβλεπε και γνώριζε ποια ηλεκτρονικά ίχνη εξαφάνιζε και αναμένεται να κληθεί να δώσει κατάθεση.

    Παράλληλα, το «Ανθρωποκτονιών» έχει προχωρήσει πολύ τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της προφυλακισμένης κι όπως τονίζεται «τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Έργων Π. Μελάς για την αποκατάσταση τη Μαρίνας: “Άμεσα οι δύο πρώτες εξέδρες…”

    Ξεκίνησαν το πρωί οι εργασίες αποκατάστασης στη Μαρίνα Πατρών,...

    Αχαΐα: Οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τον Εορτασμό του Πολυτεχνείου

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει και φέτος στην Πάτρα...

    Πάτρα: Ξεκίνησε η αναβάθμιση των συντριβανιών της πλατείας Γεωργίου (Φώτο)

    Ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάπλαση των συντριβανιών της...

    Γλυκά Νερά: Τον ξυλοκόπησαν και τον βασάνισαν για χρέος από διακίνηση κάνναβης – Eτών 16 το θύμα

    Θύμα αρπαγής και άγριων βασανιστηρίων έπεσε ένας 16χρονος στην...