Εντοπίσθηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στο όρος Αιγάλεω-Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες 6-10-2022 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 39χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

    Προηγήθηκε διερεύνηση πληροφοριακών στοιχείων, αναφορικά με άτομο που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

    Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη φύτευση και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, όπως σύστημα εξαερισμού και φιλτραρίσματος αέρα, ξύλινες ράβδοι, λάστιχα ποτίσματος, γλάστρες, αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων και λοιπά αντικείμενα.

    Στη συνέχεια εντοπίσθηκε, μέσα σε χαράδρα στο όρος Αιγάλεω, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη φύτευση και καλλιέργεια κάνναβης, όπως λάστιχα βαρέλια και λοιπά.

    Συνολικά εκριζώθηκαν -177- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2- μέτρα.

    Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτο για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συνάντηση με νέους πριν την παρουσίαση βιβλίου

    Πληροφορίες ανέφεραν ότι από χθες, ο κ. Τσίπρας είχε...

    Ένα έμμεσο αλλά αιχμηρό σχόλιο για τους πρώην προέδρους...

    Αχαΐα: Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος για δημόσια ανασφάλεια

    ΠΡΟΣ: Την κ.Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (Ρ.Α.Σ.) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1. Εισαγγελία Πρωτοδικών...

    Ερυμανθος: Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα των έργων του Δήμου για το 2026

    Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για την προώθηση της βιώσιμης...