Εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες που κατήγγειλε 23χρονη για βιασμό – Τι είπαν

Ημερομηνία:

Εντοπίστηκαν από την αστυνομία οι δύο άνδρες που είχε καταγγείλει μια 23χρονη στη Σέριφο για ομαδικό βιασμό.

Οι δύο άνδρες κατέθεσαν στις αρχές δίνοντας την δική τους εκδοχή για όσα τους καταλογίζει η κοπέλα.

Υποστήριξαν καθώς υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της. Δεν αμφισβητούν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την 23χρονη, όμως λένε ότι ουδέποτε υπήρξε βιασμός.

Αντικρούουν μάλιστα τους ισχυρισμούς της κοπέλας ότι την παράτησαν στην παραλία και έφυγαν. Οι δύο άνδρες λένε ότι μετά επέστρεψαν όλοι μαζί σε ένα μαγαζί και συνέχισαν να πίνουν ποτό. Ισχυρίζονται  μάλιστα ότι υπάρχουν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που τους δείχνουν να είναι μαζί. Η αστυνομία ερευνά με προσοχή την υπόθεση προκειμένου να διαλευκάνει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την 23χρονη είχε μείνει μόνη της στο μπαρ, καθώς είχαν φύγει οι φίλοι της. Μια παρέα που ήταν δίπλα της προσφέρθηκε να πληρώσει το ποτό της και στην πορεία την ακολούθησε σε μια παραλία που το βράδυ είναι ερημική και σκοτεινή. Εκεί η κοπέλα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους δύο άνδρες.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ερωτική συνεύρεση κατέληξε σε αιματηρό καβγά, τρανς χτύπησε 21χρονο με τούβλο

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται 21 ετών άντρας, από τη...

Η 30ή Νοεμβρίου είναι πλέον το νέο τελικό ορόσημο για τον πεζόδρομο στο Αίγιο

Η νέα παράταση, σύμφωνα με την εισήγηση της Τεχνικής...

Πάτρα: Αγοράζουν από τώρα ξύλα για να γλιτώσουν το πετρέλαιο – Αναλυτικά οι τιμές

Η αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και ο...