Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε η Μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στη Δημοτική Κοινότητα Ριόλου. Οι θρησκευτικές-λατρευτικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν την κύρια ημέρα της εορτής με την τέλεση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και της ιεράς Λιτάνευσης της Εικόνας του Αγίου στους δρόμους της Κοινότητας, παρουσία πλήθους κόσμου.

     

    Στους εορτασμούς συμμετείχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και παρουσία του Βουλευτή Αχαΐας Α. Παναγιωτόπουλου, του εκπροσώπου της ΠΔΕ Αντιπεριφερειάρχη Α. Φίλια, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σ. Βαβαρούτα και των Συμβούλων Π. Ψυχομάνη και Ν. Κανελλόπουλου, Πολιτευτών, καθώς και εκπροσώπων από Τοπικούς Φορείς και Συλλόγους.

     

    «Σήμερα πανηγυρίζει ένα ιστορικό χωριό του Δήμου μας και τιμά με κάθε λαμπρότητα τον Προστάτη Άγιό του! Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους συνδημότες μου, με υγεία και όλα τα καλά στη ζωή μας, για το καλό του τόπου μας», κατέληξε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

    Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο άγνωστος «πατέρας» του ανθρακούχου νερού που το ανακάλυψε κατά λάθος

    Αν κάποιος επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Schweppes, της διάσημης...

    Η αληθινή ιστορία του καρναβαλιού της Βενετίας

    Το καρναβάλι της Βενετίας, μια από τις πιο διάσημες...

    Ρεύμα: Νέα εκτίναξη στην τιμή και «φλερτ» με τα 200 ευρώ στη χονδρική

    Με νέα εκτίναξη της τιμής του ρεύματος στη χονδρεμπορική αγορά που...

    Ο γρίφος του ανασχηματισμού

    Περισσότερο και από τον χρόνο του ανασχηματισμού, ουκ ολίγοι...
    Best Shop