Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε η Μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στη Δημοτική Κοινότητα Ριόλου. Οι θρησκευτικές-λατρευτικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν την κύρια ημέρα της εορτής με την τέλεση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και της ιεράς Λιτάνευσης της Εικόνας του Αγίου στους δρόμους της Κοινότητας, παρουσία πλήθους κόσμου.

     

    Στους εορτασμούς συμμετείχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και παρουσία του Βουλευτή Αχαΐας Α. Παναγιωτόπουλου, του εκπροσώπου της ΠΔΕ Αντιπεριφερειάρχη Α. Φίλια, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σ. Βαβαρούτα και των Συμβούλων Π. Ψυχομάνη και Ν. Κανελλόπουλου, Πολιτευτών, καθώς και εκπροσώπων από Τοπικούς Φορείς και Συλλόγους.

     

    «Σήμερα πανηγυρίζει ένα ιστορικό χωριό του Δήμου μας και τιμά με κάθε λαμπρότητα τον Προστάτη Άγιό του! Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους συνδημότες μου, με υγεία και όλα τα καλά στη ζωή μας, για το καλό του τόπου μας», κατέληξε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

    Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ Εορτασμός στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, στο Ριόλο - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...