Έπαιξε με τη φωτιά αλλά… ξανάγινε Ευρωπαίος – Ο ΠΑΟ κλείδωσε ομίλους και ψάχνει υπέρβαση με Μαρσέιγ!

    Ημερομηνία:

    Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με την Ντνίπρο με 2-2 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του φετινού Champions League και «σφράγισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση.

    Φλίγκος

    Παρότι αγχώθηκαν… λίγο παραπάνω, οι «πράσινοι» πήραν το αποτέλεσμα που τους επέτρεψε να επιστρέψουν σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δη στου Europa League, χάρη στα δύο γκολ του Σπόραρ, στο 15’ και στο 70’.

    ICECAP

    Καθώς οι Ουκρανοί ισοφάρισαν αρχικά, με τον Ντόβμπικ στο 24’, προηγήθηκαν με τον Σαράπι στο 54’, όμως δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της «καυτής» Λεωφόρου ενώ ολοκλήρωσαν το ματς και με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Τάντσικ στο 75ο λεπτό.

    Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ που τον περιμένουν, για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης, τα οποία θα διεξαχθούν 8-9 και 15 Αυγούστου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι και γιατί στηρίζουν τη Ζωή

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που...

    Τζον Κατσιματίδης: «Η Ελλάδα θα είναι ασφαλής με τον Τραμπ»

    Παρότι ανησύχησε όταν τα χρηματιστήρια έπαιρναν την κατιούσα με...

    ΠΑΤΡΑ: “Ντου” της Αστυνομίας σε νυχτερινά καταστήματα στο Ρίο

    Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Ρίο, από αστυνομικούς...

    ΠΑΤΡΑ: Φιλολογικό μνημόσυνο Σταύρου Ιντζεγιάννη

    Στο πλαίσιο των Φιλολογικών βραδινών της Εταιρείας Λογοτεχνών ι...