Επεισόδια μεταξύ αναρχικών και αστυνομίας στο κέντρο του Ηρακλείου

    Ημερομηνία:

    Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αναρχικών, που διαμαρτύρονταν για την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του Ευαγγελισμού.

    Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης ήταν περίεργη, καθώς στο κτήριο Ανδρόγεω γινόταν ημερίδα για τη Βιολογική Γεωργία του κ. Αυγενάκη και στα Λιοντάρια εξελισσόταν η διαμαρτυρία, με τουρίστες και πολίτες να βρίσκονται στο κέντρο.

    Κάποια στιγμή άτομα από τη συγκέντρωση μετακινήθηκαν έξω από το κτίριο της οδού Ανδρόγεω όπου άρχισαν να φωνάζουν και να πετούν αντικείμενα. Επενέβη αστυνομική δύναμη και έγινε ρίψη δακρυγόνων.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποια στιγμή, αναρχικοί που εισήλθαν στο κτίριο της οδού Ανδρόγεω, εγκλωβίστηκαν σε αυτό, καθώς έξω από το κτίριο βρίσκονταν διμοιρίες των ΜΑΤ και στον όροφο κόσμος που παρακολουθούσε την ημερίδα για την βιολογική γεωργία. Όπως αναφέρεται, άτομα από το ακροατήριο δεν επέτρεψαν στους αναρχικούς να ανέβουν στον όροφο, κι ως εκ τούτου κάποιοι βγήκαν στις ταράτσες και διέφυγαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...