Επεισοδιακή σύσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου

    Ημερομηνία:

    Μία επεισοδιακή συνεδρίαση σημειώθηκε το περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο Αγρινίου. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η λειτουργία της παθολογικής κλινικής καθώς οι ιατροί ζητούν λύσεις στην υπερεφημέρευση καθώς δεν μπορεί να διαμορφωθεί ασφαλές πρόγραμμα εφημέρευσης για τους επόμενους μήνες.

    Στη σύσκεψη των ιατρών με τον διοικητή του νοσοκομείου Μ. Σερασκέρη και τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Γ. Αλμπάνη οι τόνοι ανέβηκαν, με την Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών να κάνει λόγο για προσβλητική συμπεριφορά από το διευθυντή Ιατρικής υπηρεσίας με φωνές και ουρλιαχτά, ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου επιχείρησε, όπως κατήγγειλαν, να πετάξει έξω από το γραφείο τον πρόεδρο των ιατρών!

    Για την πράξη αυτή ζητήθηκε συγγνώμη αλλά δεν αναιρεί το γεγονός, ούτε τον τρόπο που συνολικά αντιμετωπίστηκαν οι συνάδελφοι παθολόγοι από τη Διοίκηση.
    Στην ουσία οι ιατροί σημειώνουν ότι τελικά δεν δόθηκε καμία απολύτως λύση στην επερχόμενη λειτουργική κατάρρευση της παθολογικής κλινικής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Δείτε πώς κλέβουν… εξάχρονα! “Χτύπησαν” σταθμευμένο ΙΧ – Βίντεο

    Σε βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το patrisnews, καταγράφονται δύο ανήλικοι ΡΟΜΑ,...

    Πάτρα: Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο Πολυφωνικής: Πάνω από 350 ερμηνευτές θα χαρίσουν όμορφες μουσικές στιγμές

    Η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας παρουσιάζει και φέτος τη μεγαλειώδη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της,...

    Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε 2 εκατ. δολάρια για γάμο δισεκατομμυριούχου στην Ινδία – Οι καυτές εμφανίσεις της

    Πλουσιότερη κατά 2 εκατομμύρια δολάρια έγινε η Τζένιφερ Λόπεζ πριν από...

    Χριστουγεννιάτικα γλυκά: Ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες ανεβάζουν το κόστος – Καταναλωτές επιλέγουν να τα φτιάξουν μόνοι τους

    Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και τα παραδοσιακά γλυκά των γιορτών έχουν ήδη...