Επελαύνει η κακοκαιρία «Cassandra» στην Δυτική Ελλάδα – Προβλήματα στην Κέρκυρα, 112 στους Φιλιάτες

    Ημερομηνία:

    Την εμφάνισή τους έκαναν τα πρώτα έντονα καιρικά φαινόμενα που έφερε η κακοκαιρία «Cassandra», το απόγευμα της Παρασκευής (04/10), στη χώρα και ειδικά στην Δυτική Ελλάδα.

    Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα προβλήματα δημιουργούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το νησί από τις 6:30 το απόγευμα. Ισχυρές καταιγίδες έχουν δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα στην παλιά πόλη ενώ υπάρχουν πτώσεις κλαδιών από δέντρα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να εργάζεται πυρετωδώς για να καθαρίσει τους δρόμους.

    Πριν από λίγο πλημμύρισε η ρεσεψιόν μεγάλου ξενοδοχείου στο τουριστικό χωριό Μεσσογγή.

    ICECAP
    Λόγω της καταιγίδας, αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση Αθήνα-Κέρκυρα ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο και επιστρέφει στο Ελ.Βενιζέλος, ενώ προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν κι άλλες πτήσεις.

    Εξάλλου, στις 19:50 εστάλη μήνυμα από το 112 για την περιοχή του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας που συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

     

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημόσιο: Οι πολίτες αξιολογούν τις υπηρεσίες

    Με μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να αλλάξει τη σχέση...

    Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Ο συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων, η επιχειρησιακή ετοιμότητα, τα...

    Στο νοσοκομείο παραμένει ο Άρης Μουγκοπέτρος – Οι φωτογραφίες που ανήρτησε

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος παραμένει στο νοσοκομείο μετά τον ακρωτηριασμό των δύο...

    H συγκλονιστική ιστορία της καλόγριας – φίλης του Πάπα

    Κανείς δεν επιτρέπεται να πλησιάσει το φέρετρο του Πάπα...