Επεσαν δέντρα στο Δρέπανο λόγω των θυελλωδών ανέμων

    Ημερομηνία:

    Από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι μια συστάδα ψηλών δέντρων, στη θέση Χιώτες στο Δρέπανο, έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ενώ έχουν μπερδευτεί στα κλαδιά τους και καλώδια μεσαίας τάσης της ΔΕΗ.

    Επειδή το γεγονός εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους, οδηγούς και πεζούς, η περιοχή αποκλείστηκε από τους εργαζόμενους του Δήμου, που παράλληλα ενημέρωσαν και την Αστυνομία και απευθύνουν παράκληση προς όλους, να αποφεύγεται το συγκεκριμένο σημείο.

    Ο Δήμος ενημέρωσε και τους ενοίκους των δύο σπιτιών που βρίσκονται στην περιοχή,  προκειμένου να μεταβαίνουν από και προς τα σπίτια τους, από άλλο δρόμο.

    Μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, κοπάσουν δηλαδή οι άνεμοι, οι εργαζόμενοι του Δήμου θα προχωρήσουν στην κοπή των συγκεκριμένων δέντρων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Ο ληστής με την πετσέτα στο κεφάλι! Αλλά… του πήγαν όλα στραβά! Βίντεο

    Ένα απίστευτο βίντεο–ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το Patrisnews, αποτυπώνει καρέ-καρέ...

    Πάτρα: Στο Discover oι «Ιστορίες 6+1 Βιβλία»

    Ο αγαπημένος συγγραφέας και ομιλητής Στέφανος Ξενάκης έρχεται στη...

    Τα πατρινόπουλα επιλέγουν πολεμικές τέχνες! Μιλούν Σταυρόπουλος, Ασημακόπουλος, Καπερώνης

    Αυξηµένη εµφανίζεται η στροφή των γονέων προς τις Σχολές...

    Θρίλερ με 4χρονο στην Ρήγα Φεραίου! Χάθηκε από τους γονείς του…. τον λήστεψαν ρομά! Στο ζενίθ η αγωνία

    Τα παιδιά θέλουν προσοχή και η Πάτρα αστυνόμευση, ακόμα...