«Έπεσε» η Τράπεζα Θεμάτων – Άνω κάτω οι εξετάσεις στα σχολεία – Προβλήματα και στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Αλαλούμ επικράτησε στα σχολεία το πρωί της Δευτέρας (29.5.2023) καθώς «έπεσε» το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων και οι καθηγητές δεν μπορούσαν να αντλήσουν θέματα που ήθελαν να βάλουν στους μαθητές για τις ενδοσχολικές εξετάσεις. Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στα σχολεία της Πάτρας.

    Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων του ΙΕΠ «έπεσε» τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα τα σχολεία να μην μπορούν να αντλήσουν τα θέματα μέχρι και 2 ή 3 ώρες πριν την έναρξη των ενδοσχολικών εξετάσεων, ανάλογα με το μάθημα στο οποίο διαγωνίζονται οι μαθητές.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με τη νομοθεσία, την ημέρα των ενδοσχολικών εξετάσεων οι διευθυντές και οι καθηγητές των σχολείων αντλούν θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων έως και 2 ώρες πριν την έναρξη των εξετάσεων και έως και 3 ώρες για τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας/Αρχαίων Ελληνικών, των Αγγλικών και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας/Νέων Ελληνικών, καθώς και για τα μαθήματα Σχεδιαστικού Περιεχομένου.

    Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, τα θέματα των προαγωγικών, επαναληπτικών και απολυτήριων εξετάσεων των Λυκείων γίνονται με θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στη Σαντορίνη: Πνίγηκε 6χρονο παιδί σε πισίνα ξενοδοχείου

    Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 6χρονου παιδιού...

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” ένας λάτρης του αυτοκινήτου – φωτό – θρήνος για τον Θ. Φραντζισκάκη

    Θλίψη στον Πύργο για την απώλεια του Θεόδωρου Φρατζισκάκη. Το...

    Η Αμαλία Κωστοπούλου παντρεύτηκε τον σύντροφό της στην Αμερική

    Τον αγαπημένο της, Τζέικ Μέντγουελ, παντρεύτηκε η Αμαλία Κωστοπούλου....

    Καλάβρυτα: Με τιμές Αρχηγού Κράτους η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

    Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου θα φτάσει στα...