«Έπεσε» η Τράπεζα Θεμάτων – Άνω κάτω οι εξετάσεις στα σχολεία – Προβλήματα και στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Αλαλούμ επικράτησε στα σχολεία το πρωί της Δευτέρας (29.5.2023) καθώς «έπεσε» το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων και οι καθηγητές δεν μπορούσαν να αντλήσουν θέματα που ήθελαν να βάλουν στους μαθητές για τις ενδοσχολικές εξετάσεις. Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στα σχολεία της Πάτρας.

    Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων του ΙΕΠ «έπεσε» τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα τα σχολεία να μην μπορούν να αντλήσουν τα θέματα μέχρι και 2 ή 3 ώρες πριν την έναρξη των ενδοσχολικών εξετάσεων, ανάλογα με το μάθημα στο οποίο διαγωνίζονται οι μαθητές.

    Σύμφωνα με τη νομοθεσία, την ημέρα των ενδοσχολικών εξετάσεων οι διευθυντές και οι καθηγητές των σχολείων αντλούν θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων έως και 2 ώρες πριν την έναρξη των εξετάσεων και έως και 3 ώρες για τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας/Αρχαίων Ελληνικών, των Αγγλικών και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας/Νέων Ελληνικών, καθώς και για τα μαθήματα Σχεδιαστικού Περιεχομένου.

    Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, τα θέματα των προαγωγικών, επαναληπτικών και απολυτήριων εξετάσεων των Λυκείων γίνονται με θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εισαγγελείς σε Αγρίνιο, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Λάρισα ανέλαβαν την υπόθεση

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα της Ευρωπαϊκής...

    Και όμως, το κόστος της «καλής ζωής» μειώνεται – Οι 15 ακριβότερες πόλεις

    Η «καλή ζωή» έγινε λίγο λιγότερο ακριβή, καθώς η...

    Πολυτέλεια η μία εβδομάδα διακοπών για τους μισούς Ελληνες

    Ούτε μία εβδομάδα διακοπών δεν μπορεί να σηκώσει οικονομικά...

    Νέα “βόμβα”: Σημαντικές ελλείψεις σε τουλάχιστον 100 υποθέσεις διαπιστώθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών!

    Όλα από την αρχή ελέγχονται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της...