Έπεσε στον βόθρο που καθάριζε και πέθανε

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/5) ένας 74χρονος άνδρας από την Βέροια, αφού εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε βόθρο στην περιοχή του Προμηθέα. Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η αστυνομία, ενώ όπως φαίνεται πρόκειται για ατύχημα. 

    Ο άτυχος άνδρας, όπως μεταδίδει το InVeria.gr, βρίσκονταν στο χωράφι του στην περιοχή του Προμηθέα, στο τέρμα της οδού Κίμωνος. Επιχειρώντας να καθαρίσει τον βόθρο που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του, ο 74χρονος φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για την ανάσυρση της σορού του 74χρονου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ραντεβού στην Ντόχα για «ήρεμα νερά»… στη σκιά της νέας τουρκικής πρόκλησης

    Στη σκιά μιας νέας, πρωτοφανούς πρόκλησης από την πλευρά...

    Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Βαΐτσης Αποστολάτος

    Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ....

    Αβραάμ Ζεληλίδης- Kαθηγητής Γεωλογίας Πανεπιστημίου Πατρών: Η άνοδος της λάβας θεωρώ ότι είναι η αιτία των σεισμών

    Η σεισμική ακολουθία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις Κυκλάδες συνδέεται με...

    Έρχονται οι ειδικές δυνάμεις κατά της φοροδιαφυγής

    Στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής ρίχνονται οι ειδικές δυνάμεις...
    Best Shop