Επέστρεψε από την Ερυθρά Θάλασσα η φρεγάτα «Ψαρά»

    Ημερομηνία:

    Η φρεγάτα “Ψαρά” κατέπλευσε, σήμερα, στο ναύσταθμο Σαλαμίνας καθώς ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES.

    Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, μετά τον κατάπλου της φρεγάτας στο ναύσταθμο, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας , επέβη στο πλοίο συνοδευόμενος από τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη και καλωσόρισαν τον κυβερνήτη καθώς και το πλήρωμα της φρεγάτας συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.

    Εντός Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποπλεύσει για την Ερυθρά Θάλασσα για να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES η φρεγάτα “Σπέτσαι”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην τελική ευθεία για τον Πιερρακάκη

    Την Πέμπτη ψηφίζουν οι 20 Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομίας για...

    Πάτρα: Σοκ στην Κανάρη! Επεσε από κτίριο στον δρόμο

    Σοβαρό εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/12/2025,...

    Πυροβολούσε στη Ναύπακτο, τι παρέδωσε στους αστυνομικούς

    Για  για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθη άνδρας,...

    Κωνσταντίνος Κωστούλης: Ποιος είναι ο Αγρότης της Χρονιάς – Το δύσκολο παρόν και το πλάνο για τον πρωτογενή τομέα

    Εμφανώς συγκινημένος, ο 25χρονος Κωνσταντίνος Κωστούλης, αγρότης στην οικογενειακή εκμετάλλευση από τη Χάλκη...