Επέστρεψε στην τηλεόραση ο Μικρούτσικος: Τι λέει για Παπανδρέου και Πάτρα και για τη Γεννηματά που ήταν στο διπλανό δωμάτιο του νοσοκομείου

    Ημερομηνία:

    Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε σήμερα στην τηλεόραση, έπειτα από την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Οι συνεργάτες του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και ειδικά η Κατερίνα Καινούργιου, τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και ο παρουσιαστής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο.

    “Έπαθα τρία είδη σηψαιμίας, όλες τις ‘μεταλλάξεις’. Μπήκα στην εντατική και με διασωλήνωσαν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα» υποστήριξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αποκάλυψε πως η ζωή του κινδύνεψε για δύο φορές και αν δεν ήταν μέσα στο νοσοκομείο για να τον συνεφέρουν οι γιατροί, θα είχε φύγει από τη ζωή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – Τώρα: Οχημα έπεσε πάνω σε κολώνα

    Τροχαίο έχει σημειωθεί στην περιοχή του Διάκου στην Πάτρα. Όχημα...

    Η κακοκαιρία σαρώνει Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο: Πλημμύρες, κατολισθήσεις, απεγκλωβισμοί, ανεμοστρόβιλοι και μπαράζ από 112

    Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν οι συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις που...

    Ολυμπία Οδός: Σταθμός εξυπηρέτησης βαρέων οχημάτων στην Ακράτα – Εγκαίνια παρουσία Δήμα (ΒΙΝΤΕΟ)

    Εγκαινιάστηκε σήμερα από την Ολυμπία Οδό, παρουσία του υπουργού...

    Πειραιάς: Από ένα τοστ πνίγηκε η 13χρονη μαθήτρια στο ειδικό σχολείο

    Την ώρα που έτρωγε το δεκατιανό της, το οποίο...