Επίδαυρος: Ανετράπη πυροσβεστικό που επέστρεφε από πυρκαγιά στη Λακωνία

    Ημερομηνία:

    Ένα πυροσβεστικό όχημα 2,5 τόνων στο οποίο επέβαιναν δυο πυροσβέστες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη το πρωί της Δευτέρας 16 Αυγούστου, στην Αργολίδα.

    Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr το πυροσβεστικό όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου γυρνούσε από πυρκαγιά στο Οίτυλο Λακωνίας, όπου είχε πάει για την ενίσχυση των εκεί πυροσβεστικών δυνάμεων.

    Στην Επίδαυρο, μετά το Λυγουριό προς το Αδάμι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
    Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες από την ανατροπή δεν τραυματίστηκαν οι δυο πυροσβέστες που επέβαιναν στο πυροσβεστικό όχημα.

    Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργολίδας, ενώ έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη μητέρα για παιδική πορνογραφία – Πουλούσε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης κόρης της

    Στη σύλληψη μιας 52χρονης μητέρας για παιδική πορνογραφία προχώρησε τη Δευτέρα...

    Σεισμός γίγας 8,7 Ρίχτερ τα ξημερώματα! Μεγάλο τσουνάμι! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 8,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα...

    Ανατροπή στο θρίλερ του Παλαιού Φαλήρου: Περίπου 4 ετών, ασιατικής καταγωγής το νεκρό κοριτσάκι

    Περίπου 4 ετών, μεγαλύτερο, δηλαδή από όσο είχε αρχικά...

    ΠΑΤΡΑ: Κόντρες με μηχανές… κάτω από τη μύτη της ΕΛ.ΑΣ.! Εντονα παράπονα περιοίκων σε δύο περιοχές

    Δεν έχουν τέλος οι κόντρες που γίνονται κάθε βράδυ...