Επίδομα παιδιού: Μέχρι τη Δευτέρα ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Πότε θα γίνει η πληρωμή

    Ημερομηνία:

    Ανοιχτή μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 18.00 θα παραμείνει η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού προκειμένου οι δικαιούχοι να κάνουν αιτήσεις.

    Η πρώτη δόση θα καταβληθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου. Η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ θα κλείσει προσωρινά έως και την Πέμπτη 30 Μαρτίου για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του πρώτου διμήνου έτους 2023.

    Από την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της πληρωμής, Πέμπτη 30 Μαρτίου και κατά τις απογευματινές ώρες, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών.

    Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Περνούν τα ακίνητα στα παιδιά πριν ανέβουν κι άλλο οι τιμές

    Η αγωνία για νέες αυξήσεις στις τιμές των ακινήτων οδηγεί χιλιάδες οικογένειες...

    Καλάβρυτα: Κλείνουν από τώρα δωμάτια για τις γιορτές

    Με καλούς οιωνούς για την φετινή φθινοπωρινή και χειµερινή...

    140 χρόνια από τον θάνατο του Αρχιτέκτονα που έφτιαξε 3 ιστορικές εκκλησίες της Πάτρας – φωτό

    Συμπληρώθηκαν 140 χρόνια από την ημέρα που απεβίωσε ο...

    Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου για επιστροφή ενοικίου

    Διορία έως τις 20 Oκτωβρίου έχουν οι δικαιούχοι μισθωτές...