Επική ατάκα στο Survivor από τον Τριαντάφυλλο

    Ημερομηνία:

    Σε μια νέα έντονη διαμάχη ήρθαν στο Survivor της Τετάρτης ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κόρομι. Αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός του τραγουδιστή και η συμμετοχή ή μη στο επερχόμενο αγώνισμα επάθλου.

    Ειδικότερα, ο Γιώργος Κόρομι εμφανίστηκε ιδιαίτερα ειρωνικός προς τον πρώην συμπαίκτη του αποκαλώντας τον ευθέως «μοντέρνο, εθνικό Καραγκιόζη».

    «Ο Κόρο με το που ξυπνάει, τα’ χει με τον Τριαντάφυλλο! Που είναι ο Τριαντάφυλλος, τι κάνεις ο Τριαντάφυλλος, κάτσε να του πω του Τριαντάφυλλου, να του κάνω αυτό κι εκείνο» τόνισε, με νόημα, ο τραγουδιστής στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μικρός πρέπει να είχε πολλές αφίσες στο δωμάτιο του από μένα! Του το δίνω αυτό όμως και πρέπει να έχει στεναχωρεθεί τώρα με τις ανοησίες που έχει κάνει προς το πρόσωπο μου. Κάπως έτσι πρέπει να είναι… Κρατάει τις κακίες του αλλά, όταν δεν υπάρχει κάτι, έρχεται και δίνει. Χτυπάει τα καρφιά, χτυπάει πισώπλατα».

    «Πρέπει να έχει ακόμα σίγουρα, τώρα είναι 33 χρονών, καμιά αφίσα μου στο δωμάτιο του» συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο με τον βαρυποινίτη και την «κοσμική» κυρία: Δεσμίδες με μετρητά, θυρίδες και πανάκριβοι πίνακες

    Στη Κύπρο συνεχίζεται η έρευνα που έχει ταρακουνήσει το σωφρονιστικό σύστημα,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Της έπεσε προβολέας στο κεφάλι!

    Ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Γρίμποβο όταν...

    Η συνταγή του Damiano David για αυθεντική μπολονέζ και το υλικό έκπληξη που κάνει όλη τη διαφορά

    Ξέρει και από τραγούδι και από μπολονέζ. Γιατί, ποιος είπε ότι...

    Τραμπ για το νέο κόμμα του Μασκ: «Γελοία απόφαση»

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε χθες Κυριακή «γελοία» την απόφαση...