Επήλθε ειρήνη μεταξύ Αλέξη Κούγια και Ένωσης Ποινικολόγων

    Ημερομηνία:

    Με κοινή δήλωση του Αλέξη Κούγια και της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων γίνεται γνωστό ότι επήλθε ειρήνη μεταξύ των δύο πλευρών.

    Όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας στην ανακοίνωση που διένειμε, μετά από σειρά συζητήσεων με τους συναδέλφους μου του Προεδρείου της Ενώσεως Ποινικολόγων, θέλω να ανακοινώσω ότι ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και διαφωνίες που υπήρξαν μεταξύ μας και κατόπιν αυτής της εξελίξεως, θα συμμετάσχω ως προεδρεύων στο συνέδριο της Ενώσεως που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στις 9 και 10 Ιουλίου 2022.

    Δημοσιοποιώ την κοινή μας δήλωση.

    KOINH ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ-ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (22.6.2022)

    Η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, είναι το μεγαλύτερο επιστημονικό σωματείο της χώρας, μετά τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά με πάνω από 3000 μέλη-δικηγόρους, το οποίο έχει προσφέρει, ειδικά τα τελευταία 6 χρόνια και μέσα από τα 22 συνέδρια της ένα σημαντικό και πολυεπίπεδο επιστημονικό έργο.

    Ο Αλέξης Κούγιας, είναι ένας από τους κορυφαίους ποινικολόγους στη χώρα, με δεκαετίες διαδρομής σε κάθε ποινικό ακροατήριο, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Μαυρομάτη, τον Βασίλη Ταουξή και άλλους έγκριτους συναδέλφους, εμπνεύστηκε το 2009 την ίδρυση της Ένωσης, συμμετέχοντας στη συνέχεια σε σημαντικά συνέδρια της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης σε βραδινή έξοδο με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

    Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βγήκε να διασκεδάσει και στην παρέα του ήταν...

    Η Κατερίνα Καινούργιου μπλόκαρε Γκουντάρα και Κάκκαβα και σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους

    Από φίλοι και συνεργάτες, ορκισμένοι εχθροί. H Kατερίνα μπλόκαρε στο Ιnstagram το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα, και...

    Απόφαση ΣτΕ για το «Ναυάγιο» Ζακύνθου: Η Μονή κερδίζει τη μάχη για τα όρια του αιγιαλού

    Το πιο διάσημο σημείο της Ζακύνθου βρέθηκε στο επίκεντρο...

    Πάτρα – Σάλος με τις εκλογές της ΝΔ και την ηλεκτρονική ψήφο! Ούτε η κόρη του Αντώνη Κουνάβη δεν έλαβε το λινκ!

    Εκατοντάδες οι διαμαρτυρίες μελών της ΝΔ για την διαμόρφωση...