Επήλθε ειρήνη μεταξύ Αλέξη Κούγια και Ένωσης Ποινικολόγων

    Ημερομηνία:

    Με κοινή δήλωση του Αλέξη Κούγια και της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων γίνεται γνωστό ότι επήλθε ειρήνη μεταξύ των δύο πλευρών.

    Όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας στην ανακοίνωση που διένειμε, μετά από σειρά συζητήσεων με τους συναδέλφους μου του Προεδρείου της Ενώσεως Ποινικολόγων, θέλω να ανακοινώσω ότι ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και διαφωνίες που υπήρξαν μεταξύ μας και κατόπιν αυτής της εξελίξεως, θα συμμετάσχω ως προεδρεύων στο συνέδριο της Ενώσεως που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στις 9 και 10 Ιουλίου 2022.

    Δημοσιοποιώ την κοινή μας δήλωση.

    KOINH ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ-ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (22.6.2022)

    Η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, είναι το μεγαλύτερο επιστημονικό σωματείο της χώρας, μετά τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά με πάνω από 3000 μέλη-δικηγόρους, το οποίο έχει προσφέρει, ειδικά τα τελευταία 6 χρόνια και μέσα από τα 22 συνέδρια της ένα σημαντικό και πολυεπίπεδο επιστημονικό έργο.

    Ο Αλέξης Κούγιας, είναι ένας από τους κορυφαίους ποινικολόγους στη χώρα, με δεκαετίες διαδρομής σε κάθε ποινικό ακροατήριο, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Μαυρομάτη, τον Βασίλη Ταουξή και άλλους έγκριτους συναδέλφους, εμπνεύστηκε το 2009 την ίδρυση της Ένωσης, συμμετέχοντας στη συνέχεια σε σημαντικά συνέδρια της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ψωμί στην Ελλάδα μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό

    Το πρώτο ψωμί που φτιάχτηκε πιθανόν να ήταν μια...

    Ανταρκτική: Η συναρπαστική διαδρομή προς το απόλυτο ταξίδι μιας ζωής

    “Η περιπέτεια είναι απλά ένας κακός σχεδιασμός” είχε γράψει...

    Πώς θα αυξήσετε τη διάθεση για πρωινό σεξ

    Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, με μία επιπλέον ώρα ύπνου, οι...

    Παιδί ισχυρίστηκε ότι το απήγαγαν εξωγήινοι: «Ήταν τεράστιοι και είχαν πράσινα μάτια»

    Το περιστατικό αυτό έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των...