ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά – Δίνουμε δύναμη στον τόπο μας»

    Ημερομηνία:

    Στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις και στα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή ζητά με μήνυμά της η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ενόψει της κορύφωσης των πασχαλινών αγορών.

    Η διοίκηση καλεί τους καταναλωτές να επιλέξουν για τις εορταστικές αγορές τα καταστήματα και τα προϊόντα της περιοχής μας.

    Αναφέρεται αναλυτικά στο μήνυμα:

    ICECAP

    «Το Πάσχα αποτελεί για όλους μας μια περίοδο ελπίδας, αγάπης και αναγέννησης. Είναι όμως και μια ευκαιρία να εκφράσουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στην τοπική μας αγορά, τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για να κρατήσουν ζωντανή την οικονομία της Αχαΐας.

    Σας καλούμε θερμά να επιλέξετε, για τις πασχαλινές σας αγορές, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των τοπικών καταστημάτων. Στηρίζοντας τη δική μας αγορά, ενισχύουμε την απασχόληση, την τοπική παραγωγή και την κοινωνική συνοχή.

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας βρίσκεται σταθερά στο πλευρό κάθε επαγγελματία του τόπου μας και συνεχίζει να αγωνίζεται για ένα βιώσιμο και δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

    Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία, αισιοδοξία και προκοπή».

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλέξανδρος Παρθένης: Θύμα διάρρηξης ο ηθοποιός και μοντέλο – Άρπαξαν από το σπίτι του κοσμήματα και 10.000 ευρώ

    Θύμα διάρρηξης έπεσαν ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παρθένης και η σύζυγός του, όταν άγνωστοι...

    Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις σεξ σε μια νέα σχέση

    Το πότε είναι η “σωστή” στιγμή να κάνεις σεξ...

    Τσουνάμι από ανεμογεννήτριες “πνίγει” την Ήπειρο – 295 έργα ΑΠΕ σε Γιάννενα, Πρέβεζα και Άρτα

    Τα στοιχεία της Ρυθμιστικής Αρχής για τα έργα ΑΠΕ...

    Ισχυρός σεισμός τώρα στην Κωνσταντινούπολη

    Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Κωνσταντινούπολη το...