Επιμένουν στα «παραμύθια» για το επεισόδιο στις Οινούσσες οι Τούρκοι

    Ημερομηνία:

    Μία ημέρα μετά το επεισόδιο ανάμεσα στο Λιμενικό και τουρκικό σκάφος στις Οινούσσες, τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν… εθνικό ήρωα τον ψαρά που “πρωταγωνίστησε”.

    GLEARNET

    Ο Γιασάρ Σοζάλ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τραυματίστηκε στο πόδι από τα πυρά Ελλήνων λιμενικών, λίγες ώρες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Τσεσμέν, πήρε έσπευσε να δώσει συνέντευξη και να περιγράψει τη περιπέτεια που έζησε αλά… Τζέιμς Μποντ!

    Φλίγκος

    Όπως υποστηρίζει, οι Έλληνες λιμενικοί πέταξαν μολότοφ, προσπαθώντας να κάψουν το σκάφος του 51χρονου. “Πέταξαν μολότοφ χωρίς προειδοποίηση και άρχισαν να πυροβολούν. Προσπαθούσαν να κάψουν το σκάφος. Ένας από αυτούς, μου είπε ‘θα πεθάνεις’. Όταν τραυματίστηκα και τους έδειξα τα αίματα στα χέρια μου, συνέχισαν να πυροβολούν. Σύρθηκα μέχρι την καμπίνα για να γλιτώσω. Πρέπει να πυροβόλησαν περίπου 30 φορές”, είπε στο πρακτορείο Anadolu.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...