Επισκέψεις στην έκθεση μακετών «Από το χαρτί στο δρόμο» στη Βίλα Κόλλα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Κουκούλι

    Ημερομηνία:

    Την έκθεση μακετών καρναβαλικών αρμάτων και κατασκευών «Από το χαρτί στο δρόμο» που διοργανώνεται από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το τμήμα Διοίκησης Τουρισμού  στη Βίλα Κόλλα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών στο Κουκούλι, επισκέφτηκαν ο σύλλογος «φροντίζω» την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ο βρεφονηπιακός σταθμός «Το Ρόδι» τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

    Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στις μακέτες που αποτελούν μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, οι οποίες μετατράπηκαν σε εντυπωσιακά άρματα που παρέλασαν στους δρόμους της Πάτρας, δίνοντας χρώμα, ζωντάνια και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα οι επισκέπτες είδαν και άλλες καρναβαλικές κατασκευές καλλιτεχνών, που μέσα από τη φαντασία και τη δεξιοτεχνία τους δημιούργησαν πραγματικά αριστουργήματα.

    Στην έκθεση παρουσιάζονται μακέτες καλλιτεχνών που δημιούργησαν στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων.

    Επιμέλεια έκθεσης: Μαρία Αργυροπούλου-Γεωργία Παράσχη.

    Διάρκεια έκθεσης: 2/2/2025-4/3/2025, ώρες 16.00-20.00 καθημερινά συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων. Για πρωινές ώρες  πραγματοποιούνται οργανωμένες επισκέψεις κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα: 2610-361750 και 6947838091 (καθημερινά τις ώρες 10.00-14.00 εκτός Σαββατοκύριακου).

    Επισκέψεις στην έκθεση μακετών «Από το χαρτί στο δρόμο» στη Βίλα Κόλλα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Κουκούλι Επισκέψεις στην έκθεση μακετών «Από το χαρτί στο δρόμο» στη Βίλα Κόλλα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Κουκούλι Επισκέψεις στην έκθεση μακετών «Από το χαρτί στο δρόμο» στη Βίλα Κόλλα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Κουκούλι Επισκέψεις στην έκθεση μακετών «Από το χαρτί στο δρόμο» στη Βίλα Κόλλα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Κουκούλι Επισκέψεις στην έκθεση μακετών «Από το χαρτί στο δρόμο» στη Βίλα Κόλλα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Κουκούλι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: Οι γυναίκες που “έφυγαν” στην Πάτρα από τα χέρια του συντρόφου τους! Οι τραγωδίες και τα “κόλπα”

    ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ Το μέτρημα δεν...

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί η λεωφόρος Γούναρη γίνεται… μονοπάτι

    Η Γούναρη είναι κεντρική λεωφόρος στην Πάτρα και η...

    Έχεις απλήρωτη τροχαία κλήση; Δες πώς ελέγχεις online σε 5 λεπτά

    Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που μαθαίνουν για μια...