Επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας Ντάτσικα σε κοινωνικές δομές – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Επίσκεψη αγάπης σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη και την Μ. Τετάρτη, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα εν όψει των ημερών του Πάσχα.

    Ειδικότερα, επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της  «ΑΛΚΥΟΝΗΣ» στη Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας,  το Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στη Γαστούνη Ηλείας και το Άσυλο Ανιάτων Πατρών.

    Η Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με το προσωπικό για το δύσκολο έργο τους, με στόχο την ποιοτική διαβίωση των φιλοξενούμενων και τους ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους.

    Στη συνέχεια, με τους συνεργάτες της, παρέδωσαν πασχαλινά δώρα στους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους,  ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες ημέρες. «Το Αναστάσιμο Φώς να φέρει υγεία, ελπίδα και αγάπη σε όλους τους ανθρώπους» ευχήθηκε η κ. Ντάτσικα.

    Επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας Ντάτσικα σε κοινωνικές δομές - ΦΩΤΟ
    Επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας Ντάτσικα σε κοινωνικές δομές - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΗΛΑ: Απόψεις ρατσισμού και σκοταδισμού καταλόγισε ο Δήμαρχος Πατρέων

    Απόψεις ρατσισμού και σκοταδισμού καταλόγισε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης...

    Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης

    Σε ηλικία 87 ετών πέθανε σήμερα (18.11.2025) ο πρώην...

    Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών τίμησε τον Άγιο Χρυσόστομο τον εκ Κανάγκα

    Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Σεμνή καί συγκινητική ἐκδήλωση, στό...

    Ο νέος Διοικητής του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Πατρών

    Σε εγκάρδιο και πολύ φιλικό κλίμα έγινε η συνάντηση...